Топ коафьорът Георги Петков представя символи на мъжката красота в своя луксозен календар за 2020-та

Момчетата на 2020-та са тук. Още от януари обещава да бъде горещо (или поне на пръв поглед) и заслугите са на българския топ коафьор Георги Петков, който за осма поредна година представя своя ексклузивен луксозен календар с черно-бели фотографии на момчета за пример, които няма да ви оставят равнодушни.

 

По традиция, календарът е посветен на мъжката красота и сила – такава, каквато я виждаме в класическите образци на миналото и същевременно, отразяваща тенденциите в модата и естетиката на предстоящата година.

За декор през следващите дванайсет месеца  неслучайно са избрани всепризнати символи на мъжкото превъзходство и надмощие като бързи коли и хангар за самолети, допълващи новата тема на календара – красивото татуирано тяло, което от древни времена е израз на сила и неуязвимост, безкомпромисна самоувереност и непрестанен стремеж към движение. А главните герои за 2020 година със сигурност я отразяват перфектно, добавяйки доза изтънчен сексапил пред обектива на Диляна Флорентин.

 

„От всички календари, които сме снимали до момента, това може би е най-мащабният проект.” – коментира Георги Петков. „Специално за участието си в него, в България дойдоха два действително успешни модела в света на мъжката мода – Савио и Паулино, работещи за брандове от ранга на Giorgio Armani. А  Жак и Кристиян са български модели, които не са познати у нас, но стремително развиват кариерите си навън. Общото между тях са не само красивите татуирани тела, но и силното им присъствие, което не можеш да подминеш. Резултатът е визия, която ще бъде позната на хората, но реално няма да са виждали никога досега.”

 

Гледайте клип от ефектната фотосесия в Инстаграм:

https://www.instagram.com/p/B5zffnGpYEh/?igshid=128cyu3mp8cqi

 

Кастинг, продукция и коса: Георги Петков

Фотограф: Диляна Флорентин

Стилист: Хубен Хубенов

Грим: Слав

Модели: Jacques, Christian, Paulino и Savio

Видео: Ники Новаков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share