„Билла“ разкрива 36 работни места

„Билла България“ отвори единадесети обект във Варна. Магазинът се намира в центъра на града. Супермаркетът е разположен на 640 кв. м. търговска площ, а клиентите му ще могат да избират сред асортимент от над 9000 качествени продукта на изгодни цени.

Посетителите на магазина ще открият български плодове и зеленчуци с марка „Билла Градини“, отгледани по специална програма за намаляване на пестицидите, като свежестта им се проверява на всеки час в магазина. Любителите на вкусната храна пък ще имат възможност да разнообразяват менюто си всеки ден с месни и безмесни грил специалитети, здравословно приготвени ястия от топлата витрина и пресен хляб от „Билла Пекарна“, изпечен на всеки 30 минути и приготвен само от натурални съставки. Клиентите ще могат да се възползват и от богат асортимент от собствени марки, произведени с висококачествени суровини по специални рецепти и от подбрани производители.

„Щастливи сме да открием единадесетия си пореден супермаркет във Варна. Вярваме, че клиентите на магазина ще останат доволни от подбрания асортимент и обслужването, което ще получават всеки ден. Инвестираме над 1 милион лева в новия обект и разкриваме 36 нови работни места. За 19 години на българския пазар „Билла“ се утвърди като стабилна и надеждна компания, която подсигурява работа на над 4500 служители. Ще продължим да работим усилено, за да отговорим на нуждите както на нашите клиенти, така и на нашите служители.“, сподели Норберт Мисбрандт, управител на „Билла България“.

Магазинът е оборудван с хладилна техника от висок клас, модерно светодиодно осветление и хладилни витрини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share