Стилиян Петров: БФС противопоставиха българските фенове един срещу друг за собствените си лични интереси

В предаването „Панорама” по БНТ Стилиян Петров, каза че най-големият въпрос е защо се стигна до всичко това. „Защо едно необмислено решение от хора, които се притесняват от собствените лични интереси поставиха българските фенове един срещу друг”.

На феновете беше отнет гласът и правото да изкажат емоционалното си мнение за всичко случващо се в българския футбол, смята Петров. „БФС противопоставиха българските фенове един срещу друг за собствените си лични интереси. Част от полицията, която охраняваше тези „отличници” на стадиона се изправиха срещу своите събратя – българите, феновете, защото съм сигурен, че хора от полицията също са фенове на българския футбол. А Борислав Михайлов, Йордан Лечков, Емил Костадинов, Георги Иванов, Борислав Попов, Христо Запрянов – това са най-големите отговорници за цялата ситуация”.

Това, което видях вчера – полицията биеше хора, паднали на земята – това не е България, това не е свободата на хората да изразяват своето мнение, заяви Петров. „Много мои приятели бяха на този протест и бяха оставени навън да се борят за правата си”.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share