Бритиш Еъруейз възобнови полетите си до София

Хесус Кабайеро, новият изпълнителен директор на СОФ Кънект, заедно с мениджърския екип посрещнаха пътниците от първия полет, сред които бе и известният актьор Кевин Бейкън. След пет месечно прекъсване, авиокомпанията отново  лети между София и най-голямото лондонско летище Хийтроу. Хесус Кабайеро сподели, че завръщането на Бритиш Еъруейс е важно за летище София. Целият мениджърски екип работи усилено за възстановяването на полетите, по-тясно сътрудничество с авиокомпаниите и за подобряване на предлаганите услуги в полза на пътниците.

Първият полет кацна с над 180 пътници на борда, което е доказателство за интереса към дестинацията. Еърбъс А320 Нео е от ново поколение, с ниско-емисионен и значително по-тих двигател, което съответства на разбиранията на СОФ Кънект за опазване на природата и социално-отговорно управление.

В празнична обстановка Хесус Кабайеро, Жозеф Бу Надер – заместник- изпълнителен директор, Хенинг Фистерер – главен оперативен директор и Кристиян Стошек – главен директор „Трансформация“ и изпълнителен директор „Наземно обслужване“, лично приветстваха пътниците и им подариха български рози.

Емил Делибашев – търговски мениджър на Бритиш Еъруейс за България и Източна Европа потвърди, че през юли до английската столица ще се лети в понеделник, събота и неделя, а през август авиокомпанията планира да увеличи полетите си по дестинацията.

При пътуване в условията на COVID-19 проверете изискванията на държавата, в която отивате. Информация може да намерите на сайта на Министерство на външните работи, както и на интернет страниците на съответните летища. При въпроси свързани с вашия полет се обърнете към авиокомпанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share