Лейди Гага се отърва без контузии след падане на концерт

Лейди Гага увери феновете си, че е добре, след падането си от сценатата в Лас Вегас.

Поп дивата падна лошо със свой фен от публиката по време на концерт. В Инстаграм профила си тя пусна рентгенова снимка на ръката си, в която показва, че всичко е наред.

След скенера, който е направила на цялото си тяло, тя написа, че няма нищо счупено и успокои фена си, който я изпусна и допълни: „Единственото нещо, което трябва да се направи е да монтираме няколко стъпала на проклетата сцена, за да мога да се кача отново. Ти добре ли си? Не унивай. Всичко е наред! Вината не е твоя, така че продължаваме напред!“

По време на концерта 33-годишната певица извикала на сцената един от редовните посетители на концертите ѝ. Докато е пяла, тя е скочила върху него и обвила краката си около кръста му. Каскадата обаче продължила само секунда, след което двамата са паднали през ръба на сцената. Според очевидци явно Лейди Гага е била с по-малко късмет, тъй като тя е паднала по гръб, а зрителят –  върху нея. Все пак певицата явно се е отървала без контузии, тъй като веднага се е изправила на крака и се е качила отново на сцената, за да продължи изпълнението си.

One thought on “Лейди Гага се отърва без контузии след падане на концерт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share