Наоми Кембъл призна: Децата ми са родени от сурогатна майка

След години на спекулации Наоми Кембъл разкри, че децата ѝ са родени от сурогатна майка. Прочетете още 54-годишният супермодел шокира света през 2021 година, когато разгласи, че има новородена щерка, като преди този момент не беше споделяла, че чака дете, заяви METRO.

През юни 2023 година звездата разкри, че има второ дете – наследник, който се е родил, когато тя е била на 53 години. Дъщеря ѝ към този момент е на 3 години, а синът ѝ – на една, само че през годините имаше спекулации дали ги е посрещнала посредством сурогатно майчинство или осиновяване. Когато в неотдавнашно изявление моделът беше запитана за майчинството от The Times, тя се назова “самотна майка”. На въпроса дали е имала сурогатна майка, тя отговори: “Имах”.

В диалог с английския Vogue през февруари 2022 година моделът театралничи с щерка си за фотография на корицата и удостовери: “Тя не е осиновена – тя е мое дете”. В същото изявление тя разкри, че пази в загадка идното раждане на щерка си. „Мога да преброя на пръстите на едната си ръка броя на хората, които са знаели, че ще я имам”, сподели Кембъл. В изявлението за The Times Наоми приказва за очакванията си за децата си, като сподели: “Надявам се на по-добър свят за моите деца. Те са 110% мой приоритет. Трябва да бъда до тях на първия им образователен ден”.

Супермоделът приказва за желанието си да има деца и за това, че майчинството “си заслужава” финансовия стрес. “Чувала съм доста млади девойки да споделят, че е прекомерно скъпо да имат деца и че може би не ги желаят, а аз им споделях: “Ще промениш решението си. Ще искаш да бъдеш майка”. Разбирам, че от икономическа позиция е мъчно. Но майка ми нямаше нищо и се оправи. Струва си. Това е толкоз необикновено “, сподели Кембъл, заяви БГНЕС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share