Съдят Мадона, че излагала феновете си на “порнография без предупреждение” по време на концертите си

Мадона е съдена от фен, който твърди, че е бил измамен от нейното световно турне Celebration.

Според съдебни документи, получени за сп. People, мъж на име Джъстен Липелес, е завел колективен иск срещу 65-годишната певица. В него се твърди, че кралицата на попа и нейният промоутър Live Nation са подвеждали посетителите на концертите й да купуват скъпи билети и умишлено са прикривали подробности за шоуто.

По думите на ищецът, купувачите не са били уведомени, че шоутата няма да започнат навреме. В документите си Джъстен обвинява поп звездата и че е пяла на плейбек. В тях се посочва още, че посетителите на концертите са били принудени да гледат голи жени, симулиращи сексуален акт на сцената, подлагайки зрителите на порнография без предупреждение. Това предизвикало емоционален стрес у тях.

Мадона е известна с провокативните си изпълнения, в които има доста голота, еротични танци и докосвания. Кралицата на попа е обвинена, че участва и в нечестни, незаконни и измамни бизнес практики, които демонстрират нейното неуважение към феновете й.

Припомняме, че през януари певицата беше съдена от двама свои фенове, които я обвиниха, че е започнала със закъснение поредния си концерт от турнето. Три месеца по-късно правният екип на Мадона подаде молба за отхвърляне на исковете, твърдейки, че обвиненията им не са основателни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share