Вдигаме залозите с „Лоши момчета: Всичко или нищо“ от утре само в кината

Докато смъртта ги раздели

 

Три пъти за щастие, четири – за абсолютен фурор. Това ни очаква от утре в кината, защото Уил Смит и Мартин Лорънс се събират отново за най-експлозивното си приключение досега Лоши момчета: Всичко или нищо. Режисьорите Адил и Билал остават верни на традицията и запазват агресивното темпо и главозамайваща динамика, примесвайки ги със собствен почерк, докато иконичното звездно дуо смело препуска из Маями и ни напомня, че няма никакво намерение да забави темпото. 

В зрелищната продукция вездесъщите детективи Лаури и Бърнет се отправят на най-личната си мисия до момента – да изчистят името на вече покойния капитан Конрад Хауърд от полицията в Маями, който е натопен за това, че е работил директно с наркокартели в продължение на години. С помощта на самия капитан, който е намерил начин да общува с тях от „отвъдното“, двамата се впускат по петите на врага, но много скоро от преследвачи се превръщат в преследвани. 

Новият трейлър ни грабва с типичните за продукцията хаотични ситуации, екшън и остроумие и бързо става ясно, че любимите ни герои може да са по-стари, но със сигурност не са по-мъдри… А изпълненото с хумор и закачки видео зад кадър отново ни напомня, че дори само приятелството и несравнимата химия между Смит и Лорънс, съчетани с безумни сцени, са достатъчни да превърнат филма в истинско удоволствие.

Режисьори на Лоши момчета: Всичко или нищо са Адил Ел Арби и Билал Фалах (Rebel, Лоши момчета завинаги), сценарият е на Крис Бремнър (Лоши момчета завинаги, The Man from Toronto), а продуценти са Джери Брукхаймър, Дъг Белград, Чад Оман и Уил Смит. В ролите са Уил Смит, Мартин Лорънс, Ванеса Хъджинс, Александър Лудвиг, Паола Нунес, Ерик Дейн, Йоан Грифит, Джейкъб Скипио, Тифани Хадиш, Джо Пантолиано и др.

Легендите се завръщат с Лоши момчета: Всичко или нищо от утре, 7 юни, в кината, 4DX и IMAX.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share