Излязоха първите кадри на Дуейн Джонсън като Марк Кер във филма “The Smashing Machine”

Дуейн Джонсън е почти неузнаваем в ролята на Марк Кер, в предстоящата драма за ММА боеца – “The Smashing Machine”. Първите кадри публикува компанията А24, в своя профил в Инстаграм.

На пръв поглед изглежда, че звездата, която освен актьор е и професионален кечист, има лицеви протези, които да му помогнат в трансформацията.

Продукцията е режисирана от Бени Сафди, а Скалата си партнира с колежката си от “Круиз в джунглата” Емили Блънт. Тя е в образа на съпругата на спортиста Доун Стейпълс.

Компанията на Дуейн Джонсън и Дани Гарсия, Seven Bucks Productions, ще продуцира филма. Лентата представя историята на легендата на ММА, който се бори с пристрастяването към болкоуспокояващи и трудностите в брака му, докато се превръща в икона на спорта.

Кер бе двукратен шампион на турнира в тежка категория на UFC и победител в турнира за световно първенство по Vale Tudo. По време на кариерата си той спечели десетки ММА титли.

“The Smashing Machine” бележи самостоятелния режисьорски дебют на Бени Садфи, който доскоро си сътрудничеше с брат си Джош. Също така и играе в историческата драма “Опенхаймер” на Кристофър Нолън, заедно с Блънт. Режисьорът и Скалата започнаха да обсъждат проекта още пред 2019 г., но спряха дейността заради пандемията.

Актрисата Емили Блънт е била тази, която е насърчила колегата си да влезе в ролята. След като е гледала документалния филм от 2002 г. “The Smashing Machine: The Life and Times of Extreme Fighter Mark Kerr”, е звъннала на актьора и му е казала, че трябва да се впусне в този проект.

Самият Джонсън е бил частично привлечен от “The Smashing Machine”, защото е в такъв момент в кариерата си, в който иска да се налага по начини, по които не е успявал досега. По негови думи иска да прави филми, които са от значение и изследват човечеството, борбата и болката.

Към момента компанията A24 не е обявила точна дата за излизане на “The Smashing Machine”, но се очаква да бъде на екран през 2025 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share