Задържаха жена във връзка със смъртта на внука на Робърт де Ниро

Полицаите в Ню Йорк са задържали жена, която според тях е пряко свързана със смъртта от свръхдоза наркотици на внука на Робърт де Ниро – Леандро де Ниро Родригес. По случая вече работят и федералните служби, съобщава интернет порталът Ти Ем Зи, цитиран от БТА.

Източници от правоохранителните органи разказват, че 20-годишната жена е била арестувана в четвъртък от съвместна оперативна група на полицията и федералната служба и смятат, че тя е продавала наркотици на Леандро преди смъртта му. Според майката на Леандро той е починал след предозиране с фентанил.

В момента заподозряната се разпитва и все още не се знае какви обвинения ще ѝ бъдат повдигнати.

19-годишният Леандро де Ниро Родригес беше намерен мъртъв в апартамент на 2 юли. Той участваше във филма „Роди се звезда” от 2018 г. в ролята на сина на най-добрия приятел на Брадли Купър, Джордж „Нудълс” Стоун, изигран от Дейв Шапел. Леандро участва и в „Кабаре “Максим” през 2018 г.

Източници от правоохранителните органи са съобщили пред Ти Ем Зи, че смъртта на Леандро се разследва като следствие от свръхдоза – в близост до тялото му са открити както наркотици, така и принадлежности за тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share