Радостин Василев: Прокуратурата трябва да установи кой е изнудвал и шантажирал Бойко Борисов

Днес в Народното събрание отново сме свидетели на поредния епизод от сапунения сериал, наречен „имунитетът на Бойко Борисов и коалицията за пране на Бойко Борисов и коалицията на имунитетите”, каза на брифинг в парламента нечленуващият в парламентарна група депутат Радостин Василев.

Той припомни изказване на Бойко Борисов, че няма да си даде имунитета, и друго, в което казва, че ще го даде, защото няма да бъде „жертва на шантаж и изнудване”. Василев отбеляза, че никой от журналистите не е обърнал внимание на думите “шантаж и изнудване”.

Според Василев трябва да попитаме кой е изнудвал и шантажирал Бойко Борисов и посочи, че той е лидер на най-голямата в момента парламентарна партия. Прокуратурата според мен трябва да се сезира и да установи кой е шантажирал и изнудвал г-н Борисов с неговия имунитет – дали това са колегите му в коалицията от „Продължаваме промяната – Демократична България” или някой друг, добави Василев.

Според Радостин Василев Борисов вече е спокоен. По думите му “прокуратурата е овладяна” и той ще бъде “изпран”. Според Василев вината за това “изпиране” е на „тези хора от ПП-ДБ, които два месеца осигуряват комфорта на г-н Борисов да си реши той проблема с прокуратурата”.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share