Проверяват хеликоптера, летял на опасно ниска височина над плаж „Градина”

Проверяват хеликоптер, летял на опасно ниска височина над плаж „Градина”. Реакцията идва след сигнал на NOVA до транспортното министерство. Екипът на телевизията разполага с кадри на зрител, на които се вижда как хеликоптерът прелита над един от най-оживените плажове около Созопол. От министерството са категорични, че пилотът е допуснал редица нарушения.

Бяхме на плажа да гледаме изгрева на слънцето, близо до нас имаше парти и се появи един хеликоптер, който мина два пъти над водата, като единият път даже слезе с носа много близо до водата, сигурно на 2-3 метра и изведнъж ускори нагоре, мина над плажа много близко, разказа Васил Марчев, очевидец на случилото се.

По думите му хеликоптерът е прелетял на около 10 метра над плажната ивица. А вчера по плажа все още е имало рекламни материали, разпръснати от организаторите на събитието.

Особено, когато хеликоптерът се наклони много близко към водата изведнъж, всички очаквахме, че може и да падне във водата. Беше доста стресиращо, споделя още Марчев.

Той допълва, че вчера по плажа все още е имало рекламни материали. Съвестни къмпингуващи събираха в чували боклуци, не само банкнотите, но и други, които бяха останали. Във водата никой не си е направил труда да ги събира тези неща, разказа още той.

Нова телевизия „Здравей, България”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share