Вълшебният свят на „Малката русалка“ оживя на големия екран с приказна гала в София

ВЪЛШЕБНИЯТ СВЯТ НА МАЛКАТА РУСАЛКА

ОЖИВЯ НА ГОЛЕМИЯ ЕКРАН С ПРИКАЗНА ГАЛА В СОФИЯ

 

Ексклузивно видео ни отвежда зад кулисите

на впечатляващата игрална версия.

 

През 1989 година, преди един млад лъв да се превърне в цар, преди красавицата да опитоми Звяра, преди Аладин да освободи джина, имаше една малка русалка, която мечтаеше за нещо повече. От утре, 26 май, обичаната от милиони Ариел оживява на големия екран в изключително амбициозната и впечатляваща игрална версия на Малката русалка, която ще предложи на зрителите изпълнено с много музика, вълшебства и любов киноизживяване, което по нищо не отстъпва на анимационната класика.

Малцина избрани вече имаха уникалната възможност да се потопят в красивия и вълнуващ свят на Малката русалка на специална галапремиера, която се проведе на 24 май в Cinema City Парадайс в София. Официалните гости на събитието преминаха по синия морски килим и бяха посрещнати от безкрайно обаятелна истинска русалка от единствената Академия за русалки в България – Atlana Mermaid Academy, а в добавка получиха и възможност да се срещнат с част от българските актьори, озвучаващи любимите им герои в дублираната версия на филма, сред които и самите Ариел и принц Ерик – Димитрина Германова и Виктор Ибришимов. За неповторимата атмосфера на галата допринесе и страхотният тематичен кетъринг, който подслади зрителите и преди да се гмурнат в подводното кралство Атлантика, се „окъпаха“ в син фонтан от шоколад.

Повече за невероятно пищната и емоционална продукция на Малката русалка научаваме от ексклузивен поглед зад кулисите с участието на номинирания за „Оскар“ режисьор Роб Маршал (Карибски пирати: В непознати води, Вдън горите), легендарния композитор Алън Менкен и неотсъстващия му по талант Лин-Мануел Миранда, както и неподражаемата Мелиса Макарти и очарователната Хали Бейли, която вдъхва живот на Ариел. Станете част от този свят!

Малката русалка разказва за прелестната, надарена с божествен глас Ариел – най-младата дъщеря на владетеля на подводното кралство Атлантика цар Тритон. Ариел живо се интересува от човешкия свят и мечтае да открие какво се крие отвъд морето – нещо, което нейният баща строго ѝ забранява. Един ден, по време на свирепа буря, Ариел спасява от корабокрушение красивия принц Ерик, в когото се влюбва дълбоко и решава да направи всичко възможно да се срещне с него на сушата. Това я отвежда в ръцете (и пипалата) на злата морска вещица Урсула, която примамва русалката с пъклена сделка. Урсула ще я трансформира в човек за три дни, в замяна на нейния чудно красив глас – единственото нещо, което принц Ерик помни от срещата им. В рамките на тези три дни Ариел трябва да накара Ерик да се влюби в нея и да ѝ даде „целувката на истинската любов“. Ако това се случи, Ариел ще остане завинаги човек, в противен случай тя вечно ще принадлежи на Урсула като русалка.

Сценарият на Малката русалка е дело на Джейн Голдман (Звезден прах) и Дейвид Магий (Животът на Пи), по приказката на Ханс Кристиян Андерсен. В ролите са Хали Бейли, Хавиер Бардем, Мелиса Макарти и Джона Хауър-Кинг, Давийд Дигс, Джейкъб Трембли, Акуафина, Нома Думензвени, Джуд Акувудике, Лорена Андреа, Кайса Мохамар и др. В дублираната на български версия ролите озвучават: Димитрина Германова, Виктор Ибришимов, Милица Гладнишка (Георгиева), Мариан Маринов, Тамара Войс, Андрей Манов, Момчил Степанов, Ана-Мария Лалова и др.

Гмурваме се дълбоко във вълшебния свят на Малката русалка от утре, 26 май, само в кината на 2D, 3D и 4DX. Дублиран и субтитриран.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share