Лео Меси става анимационен герой

“Sony Music Entertainment” обяви партньорството си с “Leo Messi Management” по повод разработването на оригинален анимационен сериал, вдъхновен от аржентинската футболна звезда.

 

Поредицата ще изобрази Лео Меси като момче, сблъскващо се с препятствия, докато пътува във видеоигра. Продуциран за деца и юноши, а и подходящ за цялото семейство, сериалът ще включва оригинална музика от изпълнители и композитори на звукозаписната компания.

От малък винаги съм обичал анимационните сериали и децата ми са големи фенове на редица герои. Възможността да участвам в подобна продукция ме прави щастлив, защото сбъдва една моя мечта! Бих искал да благодаря на “Sony Music” за присъединяването ми към този проект, надяваме се резултатът да се хареса на всички, особено на малките зрители“, споделя футболната звезда.

Роденият в Росарио мъж е световна икона и вдъхновение за милиони по замното кълбо. Към днешна дата той е единственият спортист в света, спечелил седем награди “Златна топка”, шест награди за Световен играч на годината ot FIFA, шест “Златни обувки” и две “Златни топки” на Световното първенство. Освен това той изведе Аржентина до победа на Световната купа през декември 2022 г. Извън терена, той е признат за страстта си към спорта и голямото си сърце, които ще бъдат широко представени в поредицата.

За “Sony Music” е привилегия да си сътрудничи с Лионел по този проект, за да покажем въздействието на спорта в партньорство с най-великия футболист на всички времена. Очакваме с нетърпение да представим тази стопляща сърцето поредица на публика от всички възрасти по света“, каза Фернандо Кабрал, изпълнителен вицепрезидент на “Sony Music Latin-Iberia”.

Поредицата ще бъде достъпна на английски, испански, както и на няколко други езика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share