Джъстин Бийбър отмени цялото си световно турне

Джъстин Бийбър анулира цялото си световно турне, което беше временно преустановено през лятото на 2022 г. заради здравословните му проблеми, пише задокеанската преса.

След като стана ясно, че планирана изява на изпълнителя във Великобритания този месец няма да се състои, сайтът за продажба на билети “Ticketmaster” обяви, че всички концерти на канадския изпълнител в САЩ, Ирландия и Франция са отменени.

Нито 29-годишният певец, нито негови представители обясниха причините.

Миналата година беше тежка за носителя на награда “Грами”, който имаше здравословни проблеми. Той трябваше да отмени част от световното си турне през юни заради рядко заболяване, довело до пареза на лицето. След като се върна на сцената, той отново обяви през септември, че ще трябва да си вземе почивка.

Ще се оправя, но имам нужда от време… да се възстановя“, каза тогава звездата.

През януари Джъстин Бийбър продаде правата върху музикалния си каталог на компанията “Хипнозис” (Hipgnosis) за 200 млн. щатски долара, припомня БТА. Така той стана поредният от многото изпълнители като Боб Дилън, Брус Спрингстийн, Тина Търнър, Нийл Йънг, които се разделиха с доходоносния си репертоар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share