Бритни Спиърс олекна с близо $2 млн., след като продаде луксозното си имение в Калабасас

Бритни Спиърс е назад с 2 милиона, след като си купи огромно и скъпо имение, а след това размисли и го продаде на по-ниска цена, съобщава TMZ.

Записите за имоти показват, че певицата наскоро е намерила купувач за къщата в Калабасас, която тя и съпругът ѝ Сам Асгари купиха миналата година за 11,8 милиона долара.

Въпреки това, скоро след като се сдобиха с него, те го обявиха за продан срещу 12 милиона долара. Сделката за имението обаче е сключена за малко над 10 милиона, сочи информацията на медията.

Според TMZ новият собственик на луксозния имот е адвокат от Тексас.

Бритни и Сам купиха мястото точно по време на сватбата си. Къщата е в същия квартал, където бившият й съпруг Кевин Федърлайн живее с двамата си синове, които обаче напоследък се дистанцират от певицата.

Имението разполага със 7 спални, 9 бани и всички елементи на лукса, които се предполага че има в къща в Калабасас. То също така се намира на парцел от 1,6 акра.

Крайният резултат е около 1,7 милиона долара загуба за звездната двойка, но изглежда това е, което пазарът е успял да донесе на фона на растящите лихвени проценти и падащите стойности на имотите, добавя TMZ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share