Бобоков за списъците “Магнитски”: Не е далече времето, когато ще видим и Борисов в тях

Бойко Борисов има участие в създаването на двата списъка „Магнитски“, а наличието на Владислав Горанов в тях означава, че и самият той ще фигурира в следващ такъв. Това каза бизнесменът Пламен Бобоков в предаването „На фокус“ по Нова телевизия.

Той заяви, че е очаквал да види във втория списък именно името на Борисов, както и тоа на главният прокурор Иван Гешев. „Наличието на Горанов в тези списъци означава, че не е далече и времето, когато ще видим и Борисов в тях. Той е човек, който за да спаси себе си е готов да жертва всички. За него няма никакво значение родината, партията, децата и внуците му. Има значение само собственото му оцеляване”, заяви Бобоков.

Според него обещанието на членове на ГЕРБ да подкрепят антикорупционно законодателство означава, че Борисов ще „жертва“ Гешев.

Бобоков бе категоричен, че делата срещу него са имали за цел да му „затворят устата“, защото не е бил от близкия кръг на Борисов.

„В основата на всичко, което ни се случи, винаги е стоял Борисов и неговите психопатии за оцеляване. Гешев е изпълнител. Пеевски се възползва от ситуацията, той е по бързите сделки”, коментира бизнесменът.

В българското общество липсва справедливост. „В основата на всичко това е мафиотизираната държава. Всички структури, изградени от Борисов, са с подкрепата на Пеевски и Гешев. Всички въпроси ще се решат, когато Борисов влезе в затвора. Това е много просто, елегантно и добро решение за нашето общество”, заяви още Бобоков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share