Предизвикайте сетивата си с убийствената мистерия „Менюто“ от днес в кината

От  18 ноември, само в кината зрителите ще могат да предизвикат сетивата си с перфектно подготвенaта и брилянтно „сготвена“ убийствена мистерия Менюто, която предлага най-провокативното и „вкусно“ киноизживявания за сезона. Готови ли сте да опитате и да изживеете едновременно някои от най-красивите и най-зловещи неща, на които е способен човек?

В ексклузивно видео, номинираният за „Оскар“ Рейф Файнс, неотразимата Аня Тейлър-Джой и режисьорът Марк Милод (Наследници) ни предлагат своеобразно предястие „Зад кулисите на филма“, разкриват интересни подробности за героите и естеството на Менюто и ни подготвят за основното ястие – уникална, стилна атмосфера в комбинация със странни, страховити събития, които след поредица от шокиращи изненади, ни отвеждат право до зловещия десерт. Едно е сигурно Менюто е оригинален и провокативен хорър-трилър, с щипка черен хумор, който наред с напрежението и чистата тръпка, предлага на зрителите и не една или две теми за размисъл.

 

За филма:

В Менюто млада двойка предприема пътуване до ексклузивен ресторант на отдалечен остров, за да задоволят кулинарните си и душевни търсения, опитвайки последното изключително  дегустационно меню, подготвено от виртуозен майстор готвач. Само най-заможните могат да си позволят да се докоснат до това специално събитие, но могат ли парите да компенсират липсата на вкус и отношение към изкуството във всичките му форми? Когато посредствеността и позата надделеят, последиците са радикални.

Режисьор на Менюто е носителят на „Еми“ Марк Милод, познат с работата си по получилите безброй награди световни хитове Наследници и Игра на тронове, а сценарият е дело на Сет Рийс (The Onion) и Уил Трейси (Наследници). Продуценти са номинираният за „Оскар“ Адам Макей (Големият залог) и Бетси Кок, а в главните роли са Аня Тейлър-Джой, Никълъс Холт, Рейф Файнс, Джон Легуизамо, Ейми Кареро, Джудит Лайт, Рийд Бърни и др.

Предизвикайте киносетивата си с Менюто от 18 ноември, само в кината.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *