Животът на холивудската звезда Ан Хеш е в опасност

Приета е в болница в критично състояние Холивудската актриса Ан Хеш се бори за живота си. Тя е настанена в критично състояние в лечебно заведение, след като претърпя тежък инцидент. Ан Хеш се удари с колата си в дом в Лос Анджелис. Градската пожарна служба уточнява, че актрисата се е ударила в двуетажна къща в квартал „Мар Виста” с автомобила си.

В резултат на удара в сградата е причинила разрушение на сградата и се е разразила огнена стихия, разкриват американските медии. В съобщението се посочва, че възрастната жена, която била открита в превозното средство е била в критично състояние и се е наложило да бъде транспортирана до болница. След това медиите потвърдиха информацията на светското издание TMZ, че жената в синия Mini Cooper е 53-годишната Ан Хеш. По неуточнени досега причини, актрисата се е ударила първо в гараж на жилищна сграда.

След това потеглила с автомобила си, а по-късно се блъснала и в къщата в квартал Мар Виста, нанасяйки й сериозни повреди. Пожарът, възникнал в резултат на сблъсъка, е бил гасен от 59 пожарникари и то в продължение на повече от час. Припомняме, че през 90-те години на миналия век тя беше в интимна близост с водещата на токшоу Елън Дедженеръс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share