Микроинсулт оставил Хейли Бийбър без говор за 30 секунди

Хейли Бийбър най-накрая разказва на феновете какво е довело до нейната хоспитализация през март.

Манекенката, която е омъжена за певеца Джъстин Бийбър, публикува видео в канала си в YouTube в сряда, в което обяснява, че е имала симптоми, подобни на инсулт от кръвен съсирек, който преминал от дупка в сърцето й до мозъка, съобщава CNN.

Тя каза, че докато закусвала със съпруга си, започнала да изпитва проблеми с говора си и усетила изтръпване в пръстите си. “Това определено беше най-страшният момент в живота ми”, каза тя.

Имала чувството, че все едно дясната страна на лицето й увисва, не можела да каже дума и си помислила, че получава инсулт. Тестовете в болницата показали, че има микроинсулт.

“Докато стигнах до спешното отделение, се върнах към нормалното си състояние – можех да говоря,  нямах проблеми с лицето или ръката си. Беше за трийсетина секунди”, казва тя.

Хейли Болдуин Бийбър пренощувала в болницата за пълни изследвания, за да се определи какво е причинило кръвния съсирек. Тя е предприела контрацепция без да уведоми личния си лекар, както и е прекарала Covid-19, пише “People”

Лекарите й казали, че има малък отвор между двете горни камери на сърцето, дясното и лявото предсърдие, което е довело до движението на кръвния съсирек от сърцето й до мозъка.

Тя отново е хоспитализирана, за да й бъде направена процедура за затваряне на дупката, която според нея е била между 12 и 13 милиметра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share