Джей Ло и Бен Афлек планират грандиозна сватба

“Няма време за губене” – спокойно може да се каже, че под това мото преминават повторните отношения на Бен Афлек и Дженифър Лопес, решили да дадат нов шанс на любовта си, с който да наваксат на бързи обороти всичко пропуснато, след като навремето се разделиха едва на няколко стъпки от олтара. По всичко обаче личи, че този път те не възнамеряват да повтарят грешката си, довела впоследствие до разбитите сърца на хората, с които обвързаха животите си по-късно, преди да ги оставят, за да бъдат отново заедно, продължавайки своята съвместна история от там, където навремето бяха сложили точка. Сега източници, близки до двойката, разкриха пред “Hollywood Life”, че звездите вече планират сватбата си, опитвайки се да надминат кроежите за онази, с която някога се разминаха. Те издават, че за годениците най-важното нещо са детайлите, на които обръщат специално внимание, стараейки се да го направят колкото се може по-пищно, типично в стила на бляскавия Холивуд.

“Бен и Джен искат грандиозна церемония и няма да се задоволят с нищо по-малко от това. Можете да бъдете сигурни, че не възнамеряват да пощадят средства по пътя към реализирането на това желание”, категорично отсича източникът. “Дори да си кажат “Да” единствено пред очите на техните семейства, те желаят да го сторят по време на огромно тържество”.

Към момента влюбените все още не са избрали дата, на която да разменят своите клетви, но според довереникът им планът за специалния им ден не се е променил много от първоначалния, към който се придържаха до последния момент на реализирането му през 2004 година. Според него сега те единствено прибавят нови идеи, както и още имена в списъка си с гости, тъй като в миналото, когато възнамеряваха да разменят клетвите си, все още нямаха деца.

По думите му бъдещите съпрузи искат да включат наследниците си в самата церемония, за да се покажат като истинско семейство, малко преди официално да бъдат обявени за такова. Нещо повече, за да направят ситуацията “още по-интересна”, както посочва изданието, те държат бившата половинка на звездата от “Арго” да бъде сред присъстващите.

“Тя е част от семейството на Бен и няма причина да не бъде поканена. Дали ще отиде или не, зависи от самата нея. Истината е, че двете с Джей Ло малко или много се сприятелиха през изминалите месеци и понякога дори се чуват по телефона. И двете знаят, че добрите взаимоотношения между тях е изключително важно за децата им”, обяснява източникът. “Все пак Дженифър Гарнър и Бен Афлек се разделиха отдавна и няма никаква причина тя да бъде разстроена от факта, че той продължава напред. Напротив, тя неведнъж е казвала, че искрено ще се радва, ако той е щастлив и запази своята трезвеност, което е от значение и за бъдещата му жена. Лопес и Гарнър се уважават и поддържат контакт, знаейки, че след предстоящия съюз неизменно ще бъдат част от живота на другата”, издава запознатият.

Той сподели, че по всяка вероятност денят, в който Бенифър, както ги наричаха навремето, ще минат под венчилото, ще бъде в края на лятото или началото на есента, както всъщност възнамеряваха преди. На финала източникът сподели, че двойката е напълно убедена, че повторното им събиране е дело на съдбата, която очевидно иска да остареят заедно.

Наскоро звездата от “Oмъжи се за мен” разказа как нейният партньор е поискал ръката ѝ… отново.

“Представяли ли сте си някога, че най-голямата ви мечта може да се сбъдне?”, започна тя.

“Една вечер, докато бях на любимото си място на земята (във ваната), моята прекрасна любов ми предложи брак. Бях напълно неподготвена и просто го гледах в очите, като се усмихвах и плачех едновременно, опитвайки се с всички сили да се опомня, че след 20 години това се случва отново, буквално нямах думи и той каза: “Това “да” ли е?” Аз казах “ДА”, разбира се, че е “ДА”.

Тя продължи: “Усмихвах се толкова широко и сълзите се стичаха по лицето ми, чувствах се толкова щастлива. Не беше нищо изискано, но беше най-романтичното нещо, което някога съм си представяла… просто една тиха съботна вечер у дома, двама души, които си обещават да бъдат винаги един до друг. Двама много щастливи хора. Които получиха втори шанс за истинска любов”, завърши Лопес.

Звездата споменава и годежния си пръстен със зелен диамант, като написа:

“Зеленото винаги е било моят щастлив цвят и сега със сигурност винаги ще бъде.”

Афлек и Лопес започнаха да се срещат през 2002 г., след като се запознаха на снимачната площадка на продукцията “Трудна свалка”. Едва няколко месеца по-късно – през ноември, той ѝ предложи брак с пръстен “Harry Winston”, украсен с рядък розов диамант, чиято стойност бе 1,2 милиона щатски долара. На следващата година обаче, дни преди церемонията, насрочена за септември, двамата отмениха венчавката си, а в първите дни на януари 2004 г. официално потвърдиха, че вече нямат нищо общо. Повторният им романс започна преди около година, когато папараци ги заснеха как се возят заедно в автомобил из улиците на Лос Анджелис. По-късно певицата и актьорът прекараха едноседмична ваканция в курорта “Yellowstone Club”, разположен в щата Монтана. Тогава изданията категорично отсякоха: “Бенифър се завърна” и бяха напълно прави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share