Арас Булут и Ема Уотсън снимат сериал за Ататюрк

Арас Булут Ийнемли, който е един от най-талантливите актьори в Турция с доказания си успех в „Чукур“, ще играе Ататюрк в нов сериал, който ще бъде заснет за Disney Plus, съобщи „Труд бг“. Партньор на Ийнемли в тази поредица ще бъде световноизвестната звезда Ема Уотсън.

32-годишната Ема Уотсън става известна по целия свят благодарение на поредицата филми за Хари Потър. Уотсън играе Хърмаяни, една от най-близките приятели на Хари. Ема привлича вниманието с участието си в този филм, където все още е детска актриса. По това време е на девет години и Хари Потър е първият й опит в киното. Тя се появява в осем филма от поредицата за младия магьосник от 2001 до 2011 г. заедно с Даниел Радклиф и Рупърт Гринт. Уотсън получава множество награди и над £10 000 000 за работата си.

Актрисата, завършила университета Браун, едно от най-известните училища в света, привлича вниманието с яркия си интелект и позицията си в реалния живот. Ема за последно участва в „Малки жени“ през 2019 г. Новият проект на световноизвестната звезда ще бъде сериалът „Ататюрк“, който ще се снима за Disney Plus. В този сериал Уотсън ще сподели главната роля с Арас Булут Ийнемли. Той ще играе Ататюрк, а поредицата ще бъде заснета от Lanistar Media. Друг актьор, който определено ще участва в сериала е Мехмет Гюнсур. Все още няма информация каква роля ще играе Ема Уотсън.

31-годишният Арас Булут също може да се похвали с отлично образование. Първо учи в лицей, а след това влиза в Истанбулския технически университет във Факултета по авиотехника. Пет години по-късно завършва образователната институция и получава диплома. През 2018 г. Булут е признат за “Личност на годината” от GQ Turkey. Той заслужава това звание не само за актьорска игра, но и за участието си в много рекламни кампании и фотосесии. Известният актьор обича футбола! Той е фен на турския клуб „Бешикташ“ и често споделя снимки в социалните мрежи, на които е изобразен със символите на отбора.

Снимките на сериала „Ататюрк“ ще започнат вероятно през летните месеци и ще срещнат зрителите на екраните на Disney Plus през 2023 г., а повод за заснемането му е 100-годишнината от основаването на Турция. Мехмет Ада Озтекин ще режисира сериала, който ще се снима в два сезона от по шест епизода. Носителят на „Оскар“ музикант Ханс Цимер ще композира музиката за „Ататюрк“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share