Промени в организация на движението покрай паметник Васил Левски в София

От 08.00 до 20.00 часа на 19.02.2022 г. се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на колите на Българска национална телевизия и Национална гвардейска част на пл. „Гина Кунчева”, посочват от Столична община.

От 10.00 до 19.00 часа ще се спира движението на пътни превозни средства по бул. „Васил Левски” между ул. „Оборище” и бул. „Кн. Александър Дондуков”, само при необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция” при СДВР.

От 10.00 до 19.00 часа на 19.02.2022 г. се променят маршрути на :

– тролейбусите от линии №№ 1, 2 и 8 ще се движат от Пета градска болница/ж.к. Бъкстон/ж.к. Гоце Делчев по маршрутите до кръстовище бул. Васил Левски-бул. Цар Освободител, надясно по бул. Цар Освободител, надясно по бул. Евлоги и Христо Георгиеви, надясно по ул. Ген. Гурко, наляво по бул. Васил Левски и по маршрутите.

– тролейбусите от линии №№ 3, 4 и 11 ще се движат от УМБАЛ Св. Анна/ж.к. Дружба 1/2 по маршрутите до кръстовище бул. Цариградско шосе-бул. Цар Освободител-бул. Евлоги и Христо Георгиеви, наляво по бул. Евлоги и Христо Георгиеви, надясно по ул. Ген. Гурко, надясно по бул. Васил Левски, надясно по бул. Цар Освободител и по маршрутите.

– тролейбусите от линии №№ 1 и 3, преминали преди затваряне на участъка към ж.к. Левски Г, ще се движат по маршрут: от бул. Владимир Вазов надясно по ул. Острово, по маршрута на тролейбусни линии №№ 2 и 4, продължават по ул. Васил Петлешков до ул. Ильо войвода, наляво по ул. Ильо войвода и наляво по бул. Владимир Вазов по маршрута до ж.к. Левски Г, двупосочно;

– тролейбусите от линии №№ 2 и 4, преминали преди затваряне на участъка към ж.к. Хаджи Димитър, ще се движат по маршрут: от крайната станция в ж.к. Хаджи Димитър, продължават по ул. Васил Петлешков до ул. Ильо войвода, наляво по ул. Ильо войвода и наляво по бул. Владимир Вазов по маршрута натролейбусни линии №№ 1 и 3 до ж.к. Левски Г, двупосочно;

– тролейбусите от линии №№ 8 и 11, преминали в участъка между пл. Васил Левски и пл. Сточна гара преди затварянето, изчакват на пл. Сточна гара.

Тролейбусите от линии №№ 1, 2, 3, 4, 8 и 11 ще спират на всички съществуващи тролейбусни спирки в променените участъци по маршрутите.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *