Носете застраховка „Гражданска отговорност“ на годишния технически преглед

Пунктовете за годишни механически прегледи към момента нямат онлайн връзка с Гаранционния фонд, както изисква наредбата. Това постанова водачите да показват на хартия застраховката „Гражданска отговорност“. Според Закона за придвижване по пътищата всеки лидер би трябвало да носи със себе си полицата за подписана застраховка „Гражданска отговорност“.

Това е належащо, тъй като в случай че се случи пътно-транспортно произшествие, полицата би трябвало да е налична, изясни Малинка Бондаренко, шеф на учебно-технически център СБА в „Младост“. От Съюза на българските автомобилисти предложиха да отпадне слагането на стикери на предното стъкло на колите.

Проверяващите могат да намерят всички данни по регистрационния номер, който се разчита от пътните камери. Всички коли се разграничават по държавния им надзорен номер. Когато този номер е разполагаем, той е явен и в камерите и постоянно може да си създадат информация При техническият преглед постоянно се ревизира и пожарогасителят.

„Масовата процедура в България е едни пожарогасители, които аз ги дефинирам като дезодоранти, които на процедура работа няма да свършат, само че извършват това условие да има някакъв пожарогасител“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *