Шиниъд О’Конър влезе в болница след смъртта на сина си

Певицата Шиниъд О`Конър беше призната в болница единствено дни след трагичната гибел на сина й. 17-годишният Шейн бе открит мъртъв след два дни търсене, а управляващите оповестиха, че момчето единствено е поставило завършек на живота си.

След загубата на момчето изпълнителката бе извънредно открита към почитателите си в обществените мрежи и в четвъртък написа в туитър, че „ гибелта на Шейн не е ничия виновност, с изключение на моя “, и добави, че в болница си обмисля самоубийство.

Снощи О`Конър написа: „ Съжалявам. Не трябваше да споделям това. Сега съм с ченгета на път за болничното заведение. Съжалявам, че разстроих всички. Загубена съм без детето си и ненавиждам себе си. Болница ще помогне за известно време. Но ще отида при Шейн. Това сега е единствено отсрочване на неизбежното “.

Шейн беше открит мъртъв на 7 януари. Преди дни певицата описа пред почитателите си по какъв начин детето е възнамерявало личното си заравяне месец преди да посегне на живота си. Тя насочи нападки против здравните управляващи, и по-специално експертите по психологично здраве, които са били ангажирани да се грижат за момчето.

По-късно покрусената майка отдръпна обвиненията си. Шиниъд, която промени името си на Шухада Дейвит през 2018 година, разгласи и че умрялото момче ще бъде заровено на индуистка гала, на която ще участват единствено тя и татко му Донал Луни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share