Секс скандал със звездата от “Сексът и градът” Крис Нот

Звездата от хитовия сериал “Сексът и градът” Крис Нот беше отстранен от тв поредицата “Закрилникът” заради обвиненията в сексуално насилие срещу него, съобщи “Холивуд Рипортър”, като се позова на изявление на Universal Television, продуцентската компания, която стои зад проекта на телевизия CBS.

“Крис Нот вече няма да се снима в нови епизоди на сериала “Закрилникът”, заповедта влиза в сила незабавно”, цитира изданието съвместно изявление на двете компании. В него се уточнява, че актьорът ще се появи в още един епизод, който вече е финализиран.

Решението за отстраняване на Крис Нот идва четири дни след като изданието съобщи за обвиненията, отправени срещу него от две жени. Те твърдят, че актьорът е извършил сексуално посегателство върху тях – в единия случай в Лос Анджелис през 2004 г., а във втория – в Ню Йорк през 2015 г.

Самият Крис Нот отрича обвиненията.

В “Закрилникът” той играе ролята на бивш директор на ЦРУ. Най-голяма популярност обаче получава с ролята на Тузаря в “Сексът и градът”, както и в сериала “Закон и ред”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *