Петков: Време е да вложим смисъл в думите народен представител

Време е да вложим смисъл в думите народен представител, наш дълг е да служим на българския народ. За съжаление голяма част от народните представители преди нас не са си свършили добре работата и заради това България е изправена пред огромни предизвикателства. Това каза от парламентарната трибуна лидерът на “Продължаваме промяната” Кирил Петков.

Той отбеляза, че близо 2 милиона наши сънародници са избрали за свой дом място извън България.

“Какво да кажем за болницата в Ямбол, където болните се пренасят с одеяла между етажите или хората в Силистра, които чакат от 30 години да имат мост над Дунав или хората във Видин, които се надяват да видят тунел под Петрохан или поне пътя Ботевград – Видин, Враца – Видин. Да не говорим за огромната опасност, която грози жителите на Монтана, ако неремонтираната стена на техния язовир поддаде”, допълни Кирил Петков.

Той добави, че цяла Северна България чака магистрала “Хемус”

“Как сме стигнали дотук, къде се били народните представители, които е трябвало да решават тези проблеми. Отговорът се крие в няколко думи алчност, егоизъм, нехайство”, подчерта Кирил Петков.

Според Кирил Петков това са корумпирани лобисти, без никакъв истински бизнес.

“Това трябва да спре днес, като народен представител да се каже искам да бъдат част от промяната, ще ги решим тези проблеми, всички заедно да заявим време е за нулева толерантност към корупцията, за нулева търпимост към кражбите, време е за истинско правосъдие в България, където никой не се чувства безнаказан. Време е да превъзмогнем личното си его и да работим заедно. Време е за просперираща България, от която да се гордеем, време е България да бъде лидер в региона и пример за добросъседство. Време е да сложим нов смисъл в думите народен представител, време е да си свършим работата”, завърши изявлението си на трибуната Кирил Петков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *