“Крале на силата” се завръща!

“Да разбием матрицата на електронното робство в което ни въвежда съвременния виртуален свят, чрез игри, състезания и забава на живо !
Господ е подарил въздуха водата, храната и свободата на хората ! Дал ни е имунна система ,която е личен лекар от раждането до смъртта ! По този начин съществуваме по хиляди години ! Единствено живия живот, в който човеците общуват лице в лице чрез говор, езика на тялото и невидимите феромони създава в организма си човек, коктейл от вещества, които лекуват чрез щастие, движение и любов.Идеята ми да събирам на площада деца и възрастни, да вдъхвам увереност, положителна оценка, превръщайки ги в “Крале на силата”, преодолявайки своите граници,страхове и слабости е водещия елемент в моята дейност.
Искрицата, импулса на вечната душата зарежда с безкрайна енергия и сила, тя освобождава човека, за да може мисли, действа над материалната матрица и окаяното живуркане в сивотата на определеността на РОБ !”, така Кирил Вълчев – Скалата представя своя проект – “Крале на силата”!
За всички участници и публиката ще има музикална програма от Никол Стоянова – Никка !
Отбрани красавици ще се снимат и насърчават нашите участници, една от тях е синеоката блондинка и шампионка по фехтовка Олесия Познякова – Римоника от Украйна. Дебют в “Крале на Силата” ще направят атлетичната  Мис Мотоспорт Деница Красимирова и прохождащия секси фотомодел Ивана Иванова. Технически секретар по записването и класирането е  шампионка по скокове във вода, дъщеря на Скалата –  Нинка Вълчева.
Изваяна мускулатура ще демонстрира таз годишния абсолютен щампион по културизъм на България Антонио Георгиев, той ще бъде съдя в спортната надпревара в набиране, лежанка и кофички.
Предметните награди за над 3000 лв. са включват, протеинови вафли Fit Spo, натурални сапуни Funky Lab, хранителни добавки Naturpharma, алкална вода Kangen, книги от AMG Publishing, American Pop Western пуканки, сладоледи Nestle, подаръци от Raider и ваучери от Limos.bg.
Sportal.bg, 2B-consult , LF – LеvelFamous, P21 – Paragraph 21 , Darts news, Code Fashion Tv , Box TV, списание Slava, вестник Марица,вестник Знаме, Pz dnes ,Pz info и Plovdivski Novini осигуряват широка медийна подкрепа за “Кралете на Силата”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share