Трета незаконна секс оргия разтурена в Белгия

Белгийската полиция прекъсна през изминалия уикенд незаконна оргия, третата през декември с неспазване на действащите разпоредби срещу коронавируса. Това се случи в град Сен Мар в южната част на страната, много близо до границата с Франция, и то пред клиника за пациенти с COVID. В нея са участвали, според “Ла дерниер ор” петдесет души.

Полицаите нахлули призори в нощта на събота срещу неделя само две седмици след друга позорна мъжка сексуална оргия с 25 участници, сред тях и вече бившият унгарският евродепутат Йожеф Сайер. Миналата седмица пък беше ред на Паал, където разтуриха друго събитие за групов секс.

52-те участници в оргията в Сен Мар са от френски произход, те празнували рожден ден на жител на Антверпен. По време на пристигането на полицията всички участници, включително момичета от агенция за ескорт, били голи или леко облечени.

Белгийската полиция санкционира всеки от тях с глоба от 250 евро за неспазване на мерките. Двама участници са глобени за притежание на наркотици и балони с хелий.

От своя страна кметът на Виртон Франсоа Кюло не скри възмущението си от наглостта на организаторите на оргията: „Ядосан съм. Някои хора наистина не уважават нищо! Организиране на тайно парти посред нощ пред клиника, където се лекуват пациенти с Covid. Това е недопустимо!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *