Киномания се отлага за 05-28 февруари 2021 г.

Обръщение от екипа на фестивала

 

 

Скъпи приятели,

 

Продуцентът на Киномания в лицето на Националния дворец на културата взе трудно, но важно решение. С цел да дадем шанс на изключителната тазгодишна селекция от филми на фестивала да бъде видяна от повече зрители на живо, както и в знак на солидарност с усилията на лекарите за ограничаване на епидемията от коронавирус решихме да отложим Киномания и Фестивала на френския филм за периода 05-28 февруари 2021 г.

 

Надяваме се, че след три месеца ще ни предстоят по-добри времена, в които епидемията ще утихне и повече приятели на киното с отворени сърца и без страх ще пристъпят отново към киносалоните. Имаме готовност през февруари, ако се наложи, да покажем и част от филмите онлайн.

 

Благодарим на нашите партньориот Столична община, Френски институт в България и Италиански културен институт за подкрепата и солидарността.

 

Благодарим на дистрибуторите на филми, на продуцентите, актьорите и режисьорите, които проявяват разбиране към това важно решение.

 

Благодарим на вярната публика на Киномания, която търпеливо ще дочака своята лична среща с най-доброто от българското и световното кино!

 

Седмото изкуство винаги е било чувствително към изпитанията пред човека и предизвикателствата на времето.

Киното е и ще продължава да бъде!

 

Запазете страстта си към качествените филми, спазвайте мерките и ви очакваме през февруари!

 

Всички закупени до момента билети, за обявените филми от програмата, ще важат за новите дати без презаверка.

 

 

Екипът на Киномания

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *