Най-големият туристически форум ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО събира изложители и гости във виртуална среда

От 18 до 22 ноември HOLIDAY&SPA/Virtual Show ще предложи иновативни решения за бизнес и забавление

 

На прага на зимния сезон най-голямото туристическо изложение в България ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО предлага още една възможност за туристическия бранш. От 18 до 22 ноември, HOLIDAY&SPA/Virtual Show ще даде безплатен достъп на всеки желаещ да се запознае с най-актуалните туристически оферти, денонощно, от всяка точка на света, в безопасна среда.

 

Виртуалното издание на изложението ще позволи на посетителите да разгледат щандовете на участниците, да избират и директно да резервират техните предложения, без да напускат комфорта на домовете си, в изключително лесна за използване среда и завладяващо интерактивно изживяване. Благодарение на най-съвременните технологии изложители и гости ще могат да се възползват от всички възможности на живото събитие, но и още много допълнителни услуги.

 

HOLIDAY&SPA/Virtual Show събира на едно място туристически компании, хотели и къщи за гости, ски училища, заведения, спа и уелнес комплекси, които ще предложат своите актуални оферти на посетителите. За да предложат максимално близко до реалното преживяване, организаторите от  ПРИМ ЕКСПО в партньорство с технологичната компания URBO, ще дадат възможност на всеки гост да влезе в лоби, да посети изложбена и конферентна зала, да разговаря в чат в реално време с представители на всяка фирма изложител.

 

„Пресъздали сме максимално реалистично преживяването на едно истинско експо – от представяното на самия бизнес и неговите предложения към крайния клиент, до преговорите с потенциални партньори. Вярваме, че можем да запазим туристическия сектор в България жив, единствено посредством партньорства и въвеждане на нови технологии. URBO за пореден път доказа, че не се страхува да експериментира и да предлага нови решения на пазара в България“, коментира Андрей Лилов, създател на технологичната компания.

 

На търговците в сферата на туристическите услуги HOLIDAY&SPA/Virtual Show ще даде възможност да се „срещнат“ с клиентите си, да продават в реално време от свой собствен брандиран щанд, да се включат в каталога на изложението и да се възползват от общата реклама на събитието, на изключително конкурентни цени.

 

„Ние сме уверени, че HOLIDAY&SPA/Virtual Show ще предложи на участниците подкрепа и нови идеи за преодоляване на най-големите предизвикателства пред туристическата индустрия, докато дойде време за нашата среща на живо през февруари на ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2021“, заяви Вихра Огнянова, организатор на изложението.

 

Всички гости на изложението ще могат да се насладят безплатно на виртуална изложба на български фотографи, както и вечерно кино с подбрани филми от International Tour Film Fest – Bulgaria „On the East Coast of Europe“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *