Антъни Хопкинс със своя марка парфюми

Световноизвестният британски актьор Антъни Хопкинс решил да пусне своя марка парфюми, след като установил, че уханията променят неговата психологична нагласа.

Екранният любимец създаде колекцията “Anthony Hopkins AH Eau de Parfum” в сътрудничество с организация за борба с глада на децата в САЩ. Част от приходите от продажбите на уханията ще отидат в полза на благотворителната фондация, пише сайтът Контактмюзик, цитиран от БТА.

“Ароматите за мен са форма на медитация”, доверява звездата. Те променят моята психология и много ми помагат в рисуването, в музиката и в актьорската ми игра. Те са част от моя вътрешен свят!”

Преди дни актьорът пусна ново видео в своя Инстаграм профил, в което свири на пиано, а ароматът, който е избрал за лежерния неделен ден е на “черен кехлибар”.

Брандът на Хопкинс е предназначен за потребители и от двата пола. Той ухае на бергамот, на билкови есенции и на цвят от портокал, който му навявал спомени от детството.

“Когато бях малък, имахме портокалово дърво в градината на леля ми. Ароматът на неговите цветове още тогава силно ме привличаше!”, споделя Хопкинс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *