Матю Макконъхи на корицата на People със снимка, правена от децата му

Всъщност доста рядко виждаме децата на някои звезди, докато други буквално запиват социалните мрежи с фотографии на наследниците си. Един от актьорите, които рядко показват своите деца, е Матю Макконъхи.

В интервю за новия брой на списание People обаче, той разкрива повече за семейството си и за начина, по който се е отразила изолацията заради коронавирус пандемията на него и малчуганите вкъщи.

Оказва че, че това време все пак е имало и своите положителни страни за цялото семейство на актьора. Макконъхи е женен за модела Камила Алвес. Двойката има три деца – Леви, Вида и Ливингстън.

По време на изолацията на актьора му се наложило да учи заедно с тях вкъщи, а на децата им се наложило да открият нови начини, по които да се разнообразяват и забавляват. Така всяко от тях открило свое ново хоби.

Ливингстън, който е на 8 години започнал да се занимава с писане. Този талант явно е наследил от баща си, тъй като самият Матю също има писателски заложби и скоро му предстои да издаде автобиографична книга.

Дъщеря му Вида, която е на 10 години, за посветила на рисуването, а най-големият син на Макконъхи – Леви (на 12 г.), се запалил още повече по музиката.

Най-хубавото нещо на карантината е, че им даде възможност да са по-независими. Те сами трябваше да намерят начини да избягат от своята скука“, споделя актьорът за списанието.

В интервюто за изданието Матю казва, че винаги е искал да бъде баща.

съпругата и децата на Матю Макконъхи

“Не мога да се сетя за нещо, което да е по-важно от това да си баща”, категоричен е 50-годишният актьор.

Трите му деца обаче откриват и едно общо хоби и това е фотографията. Стават толкова добри, че дори те са авторите на снимката, с която Матю Макконъхи ще изгрее на корицата на People.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *