Израелски туристи на почивка у нас през зимния сезон

Израелски туристи ще почиват у нас през зимния сезон. Това заяви посланикът на Израел при посещението си в Бургас. Вече са започнали и първите резервации за зимна ваканция, като най-предпочитана дестинация е курортът Банско.

Веднага след края на летния сезон вече започнаха и първите резервации на израелски туристи за ски-ваканция у нас. За зимата най-голям интерес има към Банско, а някои от туроператорите вече са подписали договори и с другите два зимни курорта – Боровец и Пампорово.

Йорам Елрон, посланик на Израел: Надяваме се зимния сезон да започне нормално, защото страната ви е привлекателна дестинация за хиляди израелски туристи. Тя е богата на природа и култура, а това докосва много израелското сърце.
Орлин Мандов, почетен консул на Израел в Бургас: Това, което поискаха от нас израелските туроператори им съдействахме договорите да бъдат подготвени, хотелите, цялата организация по отношение на зимния период – това нещо донякъде го приключихме, договорено е.

Най-важното за израелските туристи е спазването на мерките за безопасност, както и да не бъдат поставяни под карантина, когато се приберат от България.

Орлин Мандов, почетен консул на Израел в Бургас: Готови сме, подготвени сме зимата и се надяваме, че ще се работи. Както се работеше тук от края на август досега, може по същия начин да се работи и за зимния период.

Очаква се първите израелски туристи, които ще почиват тази зима у нас, да пристигнат още в началото на януари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *