Щастливите дати и талисмани за октомври

Нумерологията е наука за числата. Специалистите в тази област направиха своята прогноза за това какъв ще бъде този месец и кои дни от него са най-благоприятни. Експертите определят ​​октомври като месец на големи възможности и късмет. Вижте кое е късметлийското число, кои са най-подходящите талисмани и най-щастливите дни през първия месец от есента.

Щастливите дати и най-подходящите талисмани за октомври

За да разберете кое число ще управлява през октомври, трябва да извършите прости нумерологични изчисления – да съберете номера на месеца с номера на годината. Октомври е десетият месец, така че получаваме: 1 + 0 + 2 + 0 + 2 + 0 = 5.

Месецът ще се управлява от Петицата. Тя е символ на хармония и равенство, както и число, което помага на човека да разбере тайните на Вселената и природата.

Този месец ще бъде благоприятен за хора, които не се предават, срещайки трудности по пътя си. Нищо не е невъзможно, особено сега, когато енергията на числата благоприятства новото начало.
Числото пет се съчетава добре с цветове като бордо, тъмно синьо, тюркоаз. Тези нюанси ще бъдат най-благоприятни през настоящия месец.
От камъните трябва да се даде предимство на минералите на елементите на Огъня и Въздуха. Те включват карнелиан, кехлибар, топаз, сапфир, тигрово око, розов кварц.
Освен 5-и, огледалната дата винаги е щастлив ден. 10 е еквивалент на едно, а едно отлично се съчетава с пет, защото и двете числа обичат новите начала и осигуряват подкрепа на амбициозните хора
Ще бъде чудесен ден за придобиване на нови знания и умения. Можете спокойно да правите скъпи покупки и да давате смели обещания.

14 октомври: На този ден можете също да следвате основните житейски принципи на Петицата, но определено трябва да балансирате, като обръщате внимание както на любовта, така и на работата.
Нумеролозите не препоръчват да тръгвате на дълго пътуване или в командировка точно в този ден. Разходките в града обаче ще ви се отразят добре.
23 октомври: Този ден може да се счита за един от най-натоварените през октомври. Eкспертите препоръчват да се съсредоточите върху себе си и личните си дела.
Наличието на 3 в числото 23 означава, че трябва да се обърне специално внимание на духовните практики и придобиването на нови знания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *