Селена Гомес: “Наистина не мисля, че бях този човек”

Само преди седмица очарователната Селена Гомес пусна на пазара първата колекция на козметичния си бранд Rare Beauty. Идеята на музикалната сензация е да предефинира усещането за красотата и да кара потребителите да се чувстват добре, без да крият отличителните си характеристики.

В ново интервю за американското козметично издание Allure Селена споделя, че в даден етап от кариерата си самата тя е усетила натиска да бъде по-секси и провокативна. “Просто направих неща, в които не бях аз. Имаше натиск да изглеждам по-възрастна в албума ми Revival. Почувствах необходимостта да покажа кожа. Наистина не мисля, че бях този човек”, казва Гомес, която е отявлен защитник на психичното здраве.

За да пази именно неговото благосъстояние, изпълнителката на Good For You е ограничила времето си в социалните мрежи до минимум и е спряла да търси новини за себе си в Google. “Не съм го правила от години. Честно казано, не мога. Аз съм силна по много начини, но просто имам твърде чувствително сърце.”

“Определено бих искал да кажа, че съм предприемач… По-скоро, че аз контролирам. Контролирам изцяло живота си и всичко, което правя. Аз отговарям за себе си”, казва още по-уверената Селена, съветвайки всички свои почитатели да направят същото.

В края на август слънчевата ни любимка реализира и нов летен сингъл в колаборация с K-pop групата BLACKPINK, а за да отбележи премиерата, тя подготви и специален вкус сладолед. Да, Селена определено контролира всичко!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *