Бела Хадид проговори за борбата с лаймската болест

Бела Хадид разкрива пред феновете си за най-важната си борба в живота – тази с лаймската болест.

23-годишният супермодел сподели снимка в социалните мрежи, на която са описани симптомите на състоянието. “Истината. Невидимата болест”, написа Бела под списъка, в който бяха включени проблеми като главоболие, умора, болка в ставите, треска и много други. Таблицата е съставена от авторката Джоди Кала.

Хадид призна, че изпитва поне 10 от тези симптоми всеки ден. Всичко започва, когато звездата е на 14 години. Тогава тя изпитва някои от признаците на лаймската болест, но те са се проявавали с лек интензитет. Постепенно нещата стават все по-непоносими и, когато е на 18 Бела осъзнава, че състоянието й е наистина сериозно. Постоянните симптоми при нея включват мускулни болки, изтръпване, възпаление и други.

Това не е първият път, в който супермоделът говори за борбата си с лаймската болест. През 2017 година Бела дава интервю пред списание “PORTER” и си спомня, че е имало моменти, в които дори не е могла да става от леглото. “Мозъкът ми се замъгляваше и не можех да виждам. Това беше най-труният период в живота ми”, казва тя.

Звездата не е и единственият човек от семейство Хадид, който е диагностициран с това състояние. През 2015 година по време на събитие в Ню Йорк, което цели да информира хората за болестта, майката на модела – Йоланда Хадид, сподели, че тя и братът на Бела и Джиджи – Ануард Хадид, са получили същата диагноза през 2012 година.

През май тази година Йоланда призна, че вече се чувства на 95% излекувана и почти не изпитва симптоми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *