Финалният кулинарен сблъсък в MasterChef 2020 започва на 13 септември

Десетте топ хоби-готвачи влизат в най-напрегнатата фаза на шоуто под строгите погледи на Chef Роу, Chef Токев и Chef Михалчев

 

Битката в обичаното кулинарно шоу по bTV навлиза в своята финална фаза. От 13 септември, всяка неделя от 20 часа, всеки един от 10 топ хоби-готвачи е готов да действа все по-решително в стремежа си да грабне престижната титла MasterChef и мечтаната награда от 100 000 лева. Във финалния кулинарен сблъсък авторитетното жури в състав chef Силвена Роу, chef Андре Токев и chef Петър Михалчев избра да вземат участие – носителите на златна престилка Димитър Тончев и Куин Чан, Виолина Маринова, Красимир Низамов, Елени Александрова, Ивайло Спасов, Петя Карабойчева, Николай Маджаров – Файчето, Неда Соколовска и Добромир Ганчев – Добата. Пътят на всеки един от тях до топ 10 можете да видите тук.

 

Най-добрите участници от шестото поколение хоби-готвачи ще направят и невъзможното, за да стигнат до финала в най-голямата кухня на България. Техните умения ще покажат на зрителите на bTV колко се е повишила кулинарната култура в страната в следствие на петте сезона на красиви, вкусни и емоционални приключения на малкия екран. Тази есен претендентите за титлата ще сготвят множество впечатляващи и екзотични комбинации от продукти, здравословни блюда, но и традиционни ястия от българската кухня. Те ще демонстрират отлични познания за обработката на продуктите, технологичните процеси, модерните готварски уреди, естетичното представяне на рецептите и последните тенденции на световната кулинарна сцена.

 

Кои ще бъдат финалистите в MasterChef 6 и кой ще грабне жадуваната престилка заедно с наградата от 100 000 лв. феновете на шоуто ще могат да проследят от 13 септември, всяка неделя от 20.00 часа на всички bTV платформи.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *