Яхтеният туризъм е най-безопасен през ковид-лятото

 
Три дни до най-мащабния Черноморски форум – 21 август в Свети Влас
 

В настоящата кризисна обстановка да разходиш семейството си с яхта в морето е най-безопасния туризъм, категорични са от Българската асоциация на яхтените пристанища. Въпреки проблемите, засегнали най-вече туризма не само у нас, яхтите остават едно от предпочитаните атрактивни забавления за лято 2020, допълва журито на шестото издание на Черноморските Оскари, които ще бъдат връчени на 21 август в Амфитеатър “Арена” в Свети Влас.

  Финалист в категория Яхтинг на годината е „Венид Яхт”-  търговска марка, водеща началото си от 2004 г. и е официално регистрирана като такава през 2010 г.
Под тази търговската марка работят компании, чиято дейност е свързана с покупко – продажбата на нови и употребявани плавателни съдове /яхти и катери/, отдаването им под наем, тяхното сезонно обслужване, сервизиране, ремонт, финансиране, застраховане, специализиран яхтен транспорт и още много други услуги свързани с дейността. Компанията поддържа висококвалифицирани мобилни сервизни екипи, специализирани в областта на ремонта и поддръжката на двигателите и корпусите на плавателните съдове.
“През всички тези години изминахме дълъг път, изпълнен с много предизивикателства, с които се справихме успешно и заслужено спечелихме доверието на партньорите и клиентите си. Това ни превърна в една от най – успешно действащи яхтени компании на българския пазар”, споделят вносителите на луксозните яхти.
Повече от 10 години е официален представител на Ferretti Group – един от най – престижните и доказали се във времето производители на яхти в света, в чието портфолио влизат брандовете – Custom Line, Ferretti Yachts, Riva, Pershing, Itama, Mochi Craft, CRN и Wally.
Шестото издание на Black Sea Lifestyle Awards 2020 ще отличи най-успешните компании от целия Черноморски регион.  Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса дори в период на извънредна пандемична криза, засегнала най-силно туризма както у нас, така и по света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *