Ники Минаж расте и на корем

Световноизвестната рапърка Ники Минаж, която досега пускаше в социалната мрежа инстаграм предимно селфита, изненада последователите си със снимка в цял ръст. На нея ясно се вижда порасналият й корем, което недвусмислено говори, че тийн любимката чака първата си рожба, и то скоро. Фотото е придружено с лаконичния текст: “Бременна”.

Родената на 8 декември 1982 г. в Тринидат и Тобаго Оника Таня Мараж се превръща в Ники Минаж в САЩ и започва своята кариера през 2007-а. Първият є самостоятелен албум Pink Friday излиза през 2010 г. Следват още два, през две години. Тя бързо се изкачва на върховете на рап, аренби и хип-хоп класациите и става музикална сензация, успяваща да доведе до екстаз милиони тийнейджъри по света. Певицата напълно отговаря на рожденото си име Оника, което е африканско и означава воин. И докато кариерата є, богата на издадени албуми и сингли, награди, турнета, е блестяща, в личния є живот нещата не стоят така.

В първите си години тя расте с баба си, има и двама братя, а родителите є търсят по-добър живот в САЩ. Когато е на 5 години, майка є идва и я взима в Куинс, Ню Йорк. Там семейството търпи пиянските изцепки на бащата, който освен към алкохола, е пристрастен и към кокаина. Той често посяга както на жена си, така и на дъщеря си. Дори подпалва жилището, за да ликвидира съпругата си, но тя успява да избяга и се развежда с него. Оттогава насилието над жените се загнездва в съзнанието на момичето, което постоянно живее в страх, че един ден баща є ще убие майка є.

Още като ученичка Ники се познава с Кенет Пети, но се срещат отново и стават гаджета през 2018-а, вече като колеги. През октомври 2019 г. се женят, въпреки всеобщото неодобрение. За него се говорят само лоши неща. През 1995 г. е осъден за отвличане и опит за изнасилване на 16-годишно момиче, заради което престоява известно време в затвора. През 2006 г. застрелва мъж и е осъден на още седем години затвор. Освен това слуховете говорят, че има пет деца – нещо, което той никога не е потвърждавал.
В отговор на хейтърите, които нападат 42-годишния Кенет при новината за бременността на Ники Минаж, тя пуска в инстаграм още една снимка с думите: “Обичам. Брак. Детска количка. Обзета от вълнение и благодарност. Благодаря на всички за добрите пожелания”.

Интересен детайл от биографията на бъдещата майка е и това, че по-големият от братята є – Джелани Мараж – също има присъда за сексуално престъпление. През януари тази година той бе осъден на 25 години затвор за изнасилване на 11-годишно момиче. Присъдата се обжалва, така че още не е окончателна.

Деянието е било извършено през 2015 г. Жертвата е свидетелствала в съда, че 32-годишният тогава Мараж я е изнасилвал многократно в дома є в Лонг Айлънд в продължение на шест месеца, докато майка є е била на работа. Той заплашвал и биел детето всеки път, когато то се опитвало да окаже съпротива. Малкият брат на жертвата също е ставал свидетел на гнусното посегателство и го е потвърдил в съда.

През всичките години Мараж отрича да е изнасилвал момичето и твърди, че обвиненията са изфабрикувани, за да бъде изнудвана сестра му да плати 25 милиона долара. Тя самата мълчи по въпроса и не е давала показания досега.

Ники Минаж също не е “света вода ненапита”. След размяна на обиди в социалните мрежи с младата рапърка Карди Би по повод колко лоша майка е тя, се стига и до физическа схватка. На традиционното светско парти на сп. “Харпърс базар” по време на Седмицата на модата в Ню Йорк през 2018 г. бясната Карди Би се приближава до масата на Ники Минаж, разкрещява є се и я замеря със своята обувка. Тя е изведена от охраната боса, с разкъсана рокля и цицина на челото. Подстрекателката Ники остава невредима и очевидно се забавлява, а Карди Би за отмъщение разпространява телефонния є номер в мрежата…

Особено впечатляваща е трансформацията на индо-африканката Оника Таня Мараж в сегашното подобие на кукла Барби. За да придобие внушителните си форми и най-вече огромния си задник, рапърката неведнъж е прибягвала до услугите на пластични хирурзи, които са го натъпкали с импланти. Освен него, певицата е ремонтирала носа си и си е направила няколко химически и лазерни процедури за изсветляване на кожата, възлизащи на хиляди долари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *