Дива река и Стопанство във втори сезон на „Игри на волята: България“

Във втория сезон на най-екстремното риалити в ефира на NOVA „Игри на волята: България“ племената ще имат възможността да живеят на три съвсем нови локации. В териториалните битки всяка седмица 24-мата участници ще се борят за мястото си на пребиваване – Резиденцията, Стопанството или Дивата река.

 

Специално за „Здравей, България“ актрисата Диана Димитрова, която скоро ще влезе отново на снимачната площадка в ролята на д-р Огнянова в хитовия медицински сериал на NOVA „Откраднат живот“, разведе зрителите из луксозната Резиденция, в която ще живеят победителите в териториалните битки. Тази година най-добрите ще разполагат с плувен басейн, голям двор с хамак, тенис игрище и баскетболен кош. Диана Димитрова показа завидни умения в баскетбола и разказа за най-обичаните от нея места по Черноморието: „Моите любими места са там, където няма много хора, да мога да се отпусна. Зареждам се с много положителна енергия. И точно тази изолация ми дава нови идеи.“ Останалите удобства и привилегии в Резиденцията феновете на предаването ще видят през септември.

 

Рибарската колиба, в която живееха племената в първи сезон на „Игри на волята: България“, тази година е заменена от стопанство. За него повече в „Здравей, България“ разказа актрисата Дария Митушева, която също скоро се връща за началото на снимките на десетия сезон на „Откраднат живот“. В Стопанството племето, което заеме второ място в най-важната битка, ще трябва да се погрижи за прехраната си, като отглежда животни, живеещи в него – кокошки, прасета и кози. Освен това, участниците ще имат нелеката задача да подържат зеленчуковата и плодовата градини, които също ще им осигуряват провизии. „На участниците ще им е трудно, но интересно. Със сигурност това не е животът, с който ние сме свикнали“, сподели младата актриса за Стопанството и се пошегува, че сякаш тренира с животните за следващ сезон на риалити предаването.

 

Пред най-трудното предизвикателство в „Игри на волята: България“ ще бъде поставено племето, което загуби териториалната битка на Арената. Този сезон третото племе ще опита да намери храна, да изгради подслон и да оцелее не на безлюден плаж, а на брега на Дивата река. Мястото е изключително красиво и живописно, но със сурови условия.

 

Всички локации ще представят забележителни, но най-вече различни местности по южното ни Черноморие и ще покажат на зрителите красотата на българската природа. Претендентите за голямата награда вече се борят за най-добрата територия, а феновете на най-приключенското риалити в ефира на NOVA ще могат да проследят всички битки от септември!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *