Черноморските Оскари показват добрите примери в туризма ни

Церемонията ще отличи бизнеса в региона на 21 август

Започнаха номинациите за шестото издание на международния Черноморски конкурс Black Sea Lifestyle Awards 2020, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.
Церемонията за най-престижното събитие в морския регион ще се състои на 21 август в един от най-бързо развиващите се черноморски курорти..Най-успешните компании в Черноморския регион ще бъдат отличени на официална гала вечеря със звездна музикална програма.
Конкурсът за по-добро качество на живот, здраве и свободно време ще отдаде нужното внимание на успешните постижения в Лайфстайл индустрията, която дори в период на пандемия запазва своето устойчиво развитие и демонстрира качества и просперитет.

Предстои ни едно лято с огромни предизвикателства не само за бизнеса в морския регион, но и за всички нас. Лесно е да критикуваме, но истината е, че и на нашето Черноморие има изобилие от добри примери – както в хотелиерството, така и в другите сектори на туризма в региона. И амбицията на нашия екип е да покаже това – през следващите два месеца”, споделят организаторите на конкурса Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
Заявки за участие журито ще приема до 15 август, а през тази година ще бъдат връчени златни статуетки в следните категории:

Black Sea Lifestyle Awards – Цялостен принос
Black Sea Lifestyle Awards – Лидер в Хотелиерство
Black Sea Lifestyle Awards – Лидер в Туризма
Яхтинг
Здраве и красота
Лидер в Услугите
Лидер в Строителството
Клуб/Ресторант
Събитие на годината
Businesswoman
Мениджър на годината
Young CEO
Специален приз за благотворителност
Инвестиции и иновации
Моден Бутик на годината
Дизайнер на годината
Принос в културата
Откритие на годината
Личност на годината

През 2019 г.  най-успешните компании от Черноморския регион бяха отличени на официална церемония на открита сцена върху скалистия бряг на уникалния не само за страната ни, но и за света хотелски музей АРТ комплекс АНЕЛ в Созопол.  Министри, депутати, лидери на браншови организации и медийни партньори връчиха 22 златни статуетки на призьорите, а титаните на родната сцена – Васил Петров, Силвия Кацарова, Панайот Панайотов и оперната прима Гергана Николаева пяха по време на церемонията.
VIP COMMUNICATION PR Agency продуцира и организира също годишните награди за луксозно строителство Luxury Property Awards – октомври 2020, журналистическите призове Media Awards, Балканските награди за Туристическа Индустрия – декември 2020, Балканските Бизнес Награди и Националните Медицински Награди. Повече информация тук: http://vipcompr.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share