Чарлийз Терон: Никога не съм искала сватба

Чарлийз Терон е една от известните майки в Холивуд, която отглежда сама децата си. Звездата има осиновени момче и момиче, на които отделя цялото си внимание. Давайки поредното интервю, тя говори откровено за миналите си връзки и разкрива защо предпочита да е сама.

„Никога не съм искала да се омъжа. Това никога не е било важно за мен“, споделя актрисата в предаването на Хауърд Стърн. 

Терон, за която се пишеше, че е сгодена за Шон Пен, обясни, че двамата просто са излизали заедно и въобще не си е и помисляла да мине под венчило с него.

Чарлийз признава, че двамата са били двойка от 2014 до 2015 г., но връзката им е била доста по-различна. Тя уточни, че Пен никога не е живял с нея и писанията за техния годеж „са пълни глупости“.

По повод провокацията от страна на водещия, че тя е красива жена, която има нужда да бъде обичана и да загърби самотата, русокосата красавица казва, че децата са ѝ напълно достатъчни.

„В момента имам две любови в живота си. Животът ми е изпълнен с любов… Никога не съм била самотна, никога не съм се чувствала сама“, добавя Чарлийз. 

Актрисата разкрива, че в момента не иска да има романтична връзка и едва ли някога в живота си ще допусне да стигне до такова развитие на отношенията ѝ с мъж. Тя споделя шеговито, че е прекалено стара за това и не иска отново да се занимава с гаджета и да живее с някого.

„Историите, че Шон ще осиновява Джаксън и всички подобни, не са верни. Това не е нещо, което се случва за 18 месеца. Не можеш да направиш подобно нещо на едно дете“, споделя в свое предишно интервю Терон, говорейки за своя син, който отглежда като момиче. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *