Скарлет Йохансон е против жестоките диети

Звездата от “Черната вдовица” Скарлет Йохансон смята, че натискът да бъдеш слаб в Холивуд става “много по-ожесточен” през последните години.

35-годишната актриса смята, че звездите са подложени на по-голям натиск от всякога да изглеждат слаби и бляскави през цялото време.

Тя каза за „Кендис”: “Актьорите винаги са били под натиск да бъдат слаби. Има сцена в един от любимите ми филми „Всичко за Ева”, в която Бет Дейвис обикаля из стаята, ужасно разстроена за нещо, след което взема шоколад…, оставя го…, взема го отново…, отново го оставя…, накрая тя се предава и го изяжда, но след огромна борба! Още тогава натискът го имаше. Но сега е много по-лошо.”

Звездата от “Дух в броня” разкри, че се придържа към “естествена” диета, казвайки, че иска да бъде “слаба, но и здрава”.

„Нямам коментар за това как други хора избират да живеят живота си – но за мен е твърде параноично за собственото ми здраве да тръгна по пътя на хранителните разстройства. Предпочитам просто да остана във форма по естествен начин.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *