„Карай направо“ с вицепремиера Красимир Каракачанов

Какво споделя лидерът на ВМРО, вижте тази събота след централната емисия новини

Тази седмица зад волана на “Карай направо” сяда вицепремиерът Красимир Каракачанов. Министърът на отбраната ходи невъоръжен и споделя пред Диана Найденова, че повече от година не използва услугите на НСО. По думите му политически сили и икономически кръгове стоят зад атаките към премиера от последните дни с цел правителството да не изкара мандата си и да се стигне до предсрочни избори.

Красимир Каракачанов е категоричен, че изтеклите записи и снимки свързани с министър-председателя, са компромати. В деня, в който Диана Найденова интервюира вицепремиера, той и служителите в Министерството на отбраната си тръгват по-рано от работа заради карантиниране на служител във ведомството и дезинфекция на сградата срещу COVID-19.

А по повод ръста на заболелите у нас през последните дни, лидерът на ВМРО смята, че основният проблем са ромските гета, където мерките за дистанция и носене на маски не се спазва. Каракачанов смята още, че затягането на мерките в махалите рязко ще намали броя на заразените с коронавирус.

Какво още споделя вицепремиерът Красимир Каракачанов в интервюто на Диана Найденова за „Карай направо“, гледайте тази събота, 20 юни, веднага след централната емисия новини на NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *