Безплатни прегледи в Панагюрище и региона от най-скъпата болница на Балканите

Уни Хоспитал с престижна номинация от Медицинските Оскари

   Периодичното организиране на безплатни профилактични прегледи, както за жителите на Панагюрище, така и за целия регион, са важна част от цялостната политика на многопрофилна болница за активно лечение „Уни Хоспитал“, която за 4 години се утвърди като едно от водещите лечебни заведения в страната.
С рекордната инвестиция на стойност над 120 млн. лв. болницата, която е финалист за престижните Медицински Оскари 2020,  води класацията не само в България, но и на Балканите – изградена в неголяма община като Панагюрище с под 30 000 жители.    
Златните статуетки за светилата в родната медицина ще бъдат връчени на 25 юни в 5-звездния хотел Маринела.  
Всяка година екипи на лечебното заведение осъществяват про боно стотици прегледи, с което се осигурява равен достъп до качествена медицинска грижа. С тази своя политика „Уни Хоспитал“ допринася за устойчивото развитие на местната общност и подобряване качеството на живот, превръщайки Панагюрище в град на здравето. Последните кампании на „Уни Хоспитал“ в тази насока са консултации от кардиолози в 11 села от общините Панагюрище и Стрелча, както и безплатни профилактични прегледи за децата от региона.

Многопрофилна болница за активно лечение „Уни Хоспитал“ е мащабен проект между Община Панагюрище, „Асарел-Медет“ АД и десетки лекари и медицински специалисти. 
Церемонията NATIONAL MEDICAL AWARDS 2020 ще отличи хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта.  Номинации ще бъдат направени от браншови организации и от специализирани медии, както и ресорни журналисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *