Илън Мъск и Граймс смениха странното име на новородения си син

Kогато Граймс и Илън Мъск обявиха, че новороденият им син ще се казва X Æ A-12, двойката просто нямаше как да не посрещне редица подигравки и объркани реакции от потребителите на социалните мрежи.

Изглежда, че милиардерът и канадската певица са решили да оставят зад гърба си X Æ A-12 и да посрещнат на бял свят X Æ A-Xii. Въпреки че промяната е незначителна, тя успява да отговори на изискванията на щата Калифорния за издаване на карта за социално осигуряване.

Граймс сама обяви новината в своя Instagram акаунт, където често се налага да отговаря на въпроси за името на сина ѝ. “Хубаво е! Просто премахнахме числата, за да спазим закона на Калифорния. Сега е с римски цифри. Изглежда по-добре, ако трябва да съм честна.”

След първоначалното изявление на Мъск и Граймс, известен адвокат по семейно право коментира, че щата Калифорния приема само 26-те знака на английския език за имена на новородените бебета. Двамата вече отглеждат малкия си наследник в Лос Анджелис, където прекарват времето под социална изолация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *