Изпепеляващ финал на драматичния сериал „Ягодова луна“

Големият финал на драматичния сериал „Ягодова луна“ ще изненада зрителите с много обрати в отношенията между героите във вторник (12 май) от 22:00 ч. по NOVA. „Очаква ни наистина интересен финал. Много неща ще бъдат разкрити в последния епизод на сериала. Ще има и  неочаквани обрати“, сподели за зрителите на „Събуди се” Асен Блатечки, който влезе в ролята на пожарникаря Любо и се превърна в любим образ за почитателите на сериала. Темите за предателството и за трагичната любов ще бъдат водещи в сюжета на последния епизод, а търсенето на истината и изгарящият път към справедливостта ще водят любимите  герои до края.

В дванадесет епизода „Ягодова луна“ постави фокус върху една от най-благородните професии, която често остава извън светлината на прожекторите. Сериалът разкрива света на пожарникарите с почит към тях и ежедневната им жертвоготовност да спасяват човешки животи. „Това са най-достойните мъже, които съм виждал. Когато се срещнеш с такива хора, се смиряваш.“, каза Асен Блатечки в студиото на „Събуди се“, а Александър Сано, който също облича пожарникарска униформа за ролята на Георги допълва: „Професията е призвание за тези хора. Когато ги видиш, можеш да стоиш тихо отсрани, да се възхитиш и да благодариш. Трябва да отдаваме почит на тази професия.“

И във финалния епизод зрителите ще могат да гледат целия звезден актьорски състав на сериала. В ролите на любимите герои, на които съдбата беше подготвила много огнени препятствия и горящи взаимоотношения през целия сезон, влязоха Александър Сано, Асен Блатечки, Радина Боршош, Христо Мутафчиев, Димо Алексиев, Стефка Янорова, Деян Донков, Любомира Башева, Невена Бозукова, Рая Пеева, Албена Колева и други.

Верен на своя дълг и чест, ще открие ли Георги (Александър Сано) истината за смъртта на баща си Димитър (Ивайло Захариев)? Ще има ли възмездие за делата на Боян Генчев?  Какви са новите планове на Ангел (Христо Мутафчиев) и Чавдар (Деан Донков), и на каква цена ще успеят да ги осъществят? – отговорите на тези въпроси ще станат ясни във взривопасния финал на „Ягодова луна“ във вторник (12 май) от 22 часа по NOVA!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *