Петима топ готвачи продължават състезанието за голямата награда в Hell’s Kitchen България

Георги не оправда доверието на шеф Ангелов и напусна Кухнята на Ада

 

 Само петима оцеляха в битка за голямата награда от 100 хиляди лева в третия сезон на топ кулинарното състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen България. По-малко от месец до финала на шоуто, в което само един ще е победител, най-добрите шефс ожесточено се борят за място в мечтания отбор на шеф Виктор Ангелов. В последния решаващ за седмицата епизод още един не оцеля – Георги не успя да се възползва от оказаното му доверие и изпусна поредния си шанс. Въпреки тежката му житейска съдба на израснал без родители младеж, който изминава дългия път от интерната в Бургас до ресторанта на един от най-елитните хотели в света – Джумейра Лондон и умението му да се бори за всяка победа с невероятен хъс –  Георги не сполучи да се възползва от подкрепата на шеф Ангелов. Множество грешки и драматична битка с френския омлет бяха последните капки в решението на шеф Ангелов да изгони Жоро и така сините да се разделят с още един от своите.

 

Претендентите да стигнат до финала на шоуто и да се борят за титлата „Най-добър професионален готвач на България за 2020 г.“ останаха само пет. Атанас и Цветомир показаха изключително равностойна и достойна битка за оцеляване в Hell’s Kitchen България по време на кулинарния дуел на оранжевите престилки. Дегустацията на сляпо и уменията на копират съставки и вкусове в пресъздаването на топ чинията на шеф Ангелов им донесе не само заслужено уважение на черните командоси, но и неговото признание. Заради един портокал в повече Цецо се размина с победата над Атанас и продължи битката си за оцеляване по време на изпълението на вечерните поръчки.

 

Цецо обаче не успя да поведе черните към безоблачен триумф в Кухнята на Ада и опитите му се оказаха постлани само с добри намерения. Той не премина изпита по лидерство, въпреки многократно подадената ръка за помощ от Шеф Ангелов. На финала Цецо получи още един шанс да докаже, че може да бъде пример за подражание в отборните игри, а не само в индивидуалните. Ще успее ли да се възползва от отстрочката или той ще бъде следващия майстор готвач, който ще се раздели с Hell’s Kitchen България ще разберем в новите епизоди на състезанието. Гледайте Hell’s Kitchen България – всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *