“Откраднат живот” с благодарност към медиците

                                С аплодисменти към всички на първа линия приключват снимките на девети сезон

                                                                               на българския медицински сериал

 

Жест на благодарност към лекарите и медицинските сестри събра на снимачната площадка актьорския състав на „Откраднат живот“. „С всичко колеги сме съпричастни към работата на медиците. В този финалнеи кадър, актьорите застават в лично качесто, за да аплодират хората на първа линия, които всеки ден се борят за човешкия живот“, коментираха пред камерата на  “На Кафе” продуцентът Евтим Милошев и режисьорът Димитър Димитров.

 

„В „Откраднат живот: Системата“ всичко се промени, както в момента се случва и в реалния живот. Наложи се сценарият да бъде пренаписан, а също така ускорихме целия снимачен процес, за да може колегите да се приберат при семействата си и да бъдат у дома възможно най-скоро.  Работим в тежки условия, спазвайки всички мерки и предписания. Тук е момента да призова всички хора, които не са на работното си място, да останат вкъщи. Изключително важно е в този момент да подходим отговорно“, сподели Евтим Милошев.  Продуцентът на хитовия бъларски сериал допълни, че екипът е обсъждал включването на Корона вируса в сюжета, а историята ще бъде запазена за близко бъдеще.

 

Сцени на ревност, директни въпроси и откровени разговори ще бъдат в центъра на предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Системата“ тази седмица от 20:00ч. по NOVA. Докор Огнянова ще се опита да изясни ситуацията с доктор Ковачев, а сестра Райкова ще потърси истината за чувствата на Цвети. Междувременно доцент Захариев ще се впусне в мъжки подвизи, търсейки стария запас от чар и самоувереност. Гладна стачка ще подложи на изпитание отношенията на Кари и Пепе, които са твърдо решени да прекарват заедно своето време.

Ще намерят ли любовта в „Св. Анастасия“ лекарите и най-младите пациенти?-зрителите ще видят в предстоящите епизоди, тази седмица по NOVA.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *